۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۰, جمعه

شرط های حضور رشته های مهندسی در اروپا و مشاغل مجاز برای مهندسین در اروپا

عنوان : اسباب ورود رشته های مهندسی در دانمارک و کارهای قانونی برای رشته های مهندسی در دانمارک

جهت آشنایی و انجام امور مهاجرت به کانادا میتوانید مقالات این وبلاگ را مطالعه نمایید.

مهاجرت به ایتالیا به دلیل دانشگاه های سطح بالا و همچنین شناخته شدن این کشور به عنوان خاستگاه فرهنگ و هنر و فرهنگ اجتماعی و شرایط اقتصادی آن به یکی از موضوعات پر مخاطب تبدیل شده است.پایتخت ایتالیا شهر تاریخی رم است و علاوه بر شبه جزیره ایتالیا, دارای دو جزیره به نام های سیسیل و ساردینی در دریای مدیترانه است.این کشور که در قسمت جنوبی اروپا واقع شده است با کشورهای فرانسه,سوئیس و اتریش همسایه است.ایتالیا نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی عضو اتحادیه اروپا است و در حوزه پولی یورو فعالیت می کند.

جمعیت این کشور اروپایی در حدود 61 میلیون نفر است و اکثریت ایتالیا را مسیحیان تشکیل میدهد.افرادی که مهاجرت به ایتالیا را در برنامه آینده خود دارند از راه های گوناگونی میتوانند اقامت ایتالیا را به دست آورند.این راه ها مانند دیگر کشور های همسایه این کشور از راه تحصیل در ایتالیا, کار در ایتالیا, سرمایه گذاری و ... می باشد.در این میان مهاجرت به ایتالیا و اخذ ویزا جهت تحصیل در ایتالیا شرایطی خاص دارد که در ادامه مطالب بطور کامل توضیح خواهیم داد. کشور ایتالیا مهد هنر اروپا می باشد. و بسیاری از جوانان از سرتاسر دنیا آرزوی راه یابی به دانشگاه های ایتالیا را دارند که این موضوع باعث درخواست جوانان برای اقامت در ایتالیا و تحصیل در این کشور شده است.

تحصیل در ایتالیا

ایتالیا با داشتن معتبرترین دانشگاه های اروپا، سر آمد کشور های اروپایی در بحث آموزش است و به همین دلیل بسیاری از علاقه مندان به ادامه تحصیل در ایتالیا در مقاطع بالاتر نظیر فوق لیسانس کشور ایتالیا را برای اتمام دوره خود انتخاب می کنند، چرا که ایشان می توانند بصورت کاملا رایگان مدارک تحصیلی خود را از بهترین دانشگاه های اروپا اخذ نموده و شانس خود را جهت اخذ بورسیه های تحصیلی در مقطع فوق لیسانس و دکتری افزایش دهند. دوره تحصیلات کارشناسی ارشد در کشور ایتالیا دو ساله است.دروس دانشگاهی کشور ایتالیا به دو صورت ایتالیایی و انگلیسی تدریس میشوند. متقاضیان می توانند در دانشگاه های انگلیسی زبان تحصیل کنند و برای تحصیل به زبان انگلیسی نیاز به هیچ مدرکی نمیباشد وبدون مدرک زبان میتوان تحصیل کرد. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور ایتالیا مجوز کار در محدوده ای 20 ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین 8 تا10 یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.متقاضیان به تحصیل در مقطع کارشناسی در ایتالیا می بایست پس از کسب مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی اقدام به اخذ پذیرش دانشگاه های ایتالیا کنند. از سال1998 متقاضیان با تکمیل فرم جایابی و ارسال آن به وزارت دانشگاه ها وعلوم و فناوری ایتالیا ،می توانند بدون امتحان ورودی وارد مقطع کارشناسی شود.

البته روش دیگری نیز به علاقمندان به تحصیل در مقطع کارشناسی ایتالیا در ایران ارائه می شود. سفارت ایتالیا در تهران هر ساله کلاس های زبان ایتالیایی برگزار می کند. که در آن در طول 3 ترم ، سه کتاب (Espresso) تدریس می شود. که هر ترم شامل 33 جلسه ی 2 ساعته ودر سه روز هفته می باشد.در صورتی که دانشجو بتواند 90% نمره را درامتحانات بدست آورد می تواند جهت اخذ پذیرش و اخذ ویزای ایتالیا به سفارت معرفی می شود. البته این کار پس از آموزش دو کتاب اول صورت می گیرد.

کار در ایتالیا

یکی از راه های ورود به کشور ایتالیا اخذ ویزای کار در ایتالیا می باشد. درخواست بسیاری از مهاجرین برای مهاجرت اخذ ویزای است ولی برای دریافت این نوع ویزا باید شخصی به عنوان کارفرما در کشور مقصد شما را استخدام کند واین موضوع خود شرایط خاصی دارد.در کشور ایتالیا ور در کل اتحادیه اروپا برای استخدام اشخاص باید کارفرما به مدت 3 ماه در روزنامه و اینترنت آگهی دهد اگر در کشور خود متقاضی یافت نکرد باید به مدت 3 ماه در کل اتحادیه اروپا آگهی دهد و اگر مجددا متقاضی یافت نکرد، می تواند برای شما دعوتنامه کاری ارسال نماید و باید نشان دهد که از لحاظ مالی شما و خانواده شما را تامین می کند.این پروسه کمی دشوار است ولی اگر شخصی به عنوان دانشجو در ایتالیا باشد می تواند به محض آگهی شدن شغل اقدام به دریافت مجوز نماید.یعنی اگر شما در کشور ایتالیا کارفرمایی دارید می توانید از طریق تحصیل وارد خاک ایتالیا شوید و پس از آن اقدام اخذ ویزای کار ایتالیا نمایید.

هزینه های زندگی در ایتالیا

هزینه زندگی در ایتالیا خیلی بالا نیست.بسیاری از مهاجرین تصور میکنند که ایتالیا برای زندگی شهری گران است اما اینگونه نیست.شما میتوانید برای بدست آوردن ریز قیمت احتیاجات روزانه در ایتالیا از سایت Numbeo استفاده نمایید.هزینه زندگی دانشجویی در ایتالیا در طول یک سال در حدود 7100 یورو می باشد.بسته به اینکه دانشجو در خوابگاه یا سوئیت دانشجویی و یا آپارتمان های مستقل زندگی نمایند، هزینه ها از 150 تا 250 یورو به ازای هر ماه در خوابگاه، و بین 250 الی 500 یورو به ازای سوئیت های دانشجویی و یا بیشتر از آن به ازای آپارتمان های یک یا دو خوابه هزینه در بر دارد.هزینه های زندگی قطعا با توجه به شرایط و سبک زندگی فردی دانشجویان مختلف متفاوت است. اما طبق تجربه عینی دانشجویان که در حال حاضر در ایتالیا به سر می برند، ماهانه بین 150 الی 200 یورو برای پرداخت هزینه های مربوط به مواد غذایی کفایت می کند.

شما می توانید مقالات بیشتری در ارتباط با اقامت استرالیا در سایت ما مطالعه نمایید.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۶, دوشنبه

مدلهای اقامت به دانمارک به وسیله کار یا آموزش ازطریق راحت ترین راه ها بدون هزینه

عنوان: مدلهای پناهندگی به دانمارک از طریق شغل یا تحصیل ازطریق آسان ترین روش ها مجانی

این مقاله درباره چگونگی راههای مهاجرت به دانمارک  می باشد.

این کشور، کوچکترین کشور اسکاندیناوی می باشد ( نصف اندازه Maine است). دانمارک، ناحیه های دشت مانند و زمینهای پستِ شبه جزیره یولند را اشغال کرده است. این کشور همچنین از چندین جزیره در دریای بالتیک تشکیل شده است که دو تا از بزرگترین جزایر آن، شیلند و فون است که کپنهاگ در جزیره شیلند واقع شده است.

 

تراکم جمعیت

این کشور جمعیتی بالغ بر 5,580,000 نفر دارد و 20% این جمعیت در گپنهاگ سکونت دارند که پایتخت دانمارک است. دیگرشهرهای اصلی، عبارتند از: آرهوس، ادنسا و آلبورگ

 

عضویت در شینگن

این کشور عضو شینگن است که بدین وسیله به دارندگان ویزای شینگن امکان می دهد تا بین 26 کشور عضو ( اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، جزیره مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوانی، اسپانیا، سوئد و سوئیس) آن آزادانه در سفر باشند. پیمان شینگن که در 14 ژوئن 1985 امضاء گردید به کشورهای عضو امکان می دهد که به عنوان یک کشور واحد پیرامون سفرهای بین المللی عمل کنند و کنترلهای مرزی داخلی وجود نداشته باشد.

 

 وضعیت آب و هوایی

دانمارک از نظر آب و هوایی در منطقه ای واقع شده است که سه اقلیم اروپایی آنرا تحت تاتیر قرار می دهد ( باد شمالی، شمال را تحت تاثیر قرار میدهد؛ اقیانوس اطلس، غرب را تحت تاثیر قرار می دهد و اقلیم بری، شرق را تحت تاثیر قرار می دهد) . سرتاسر کشور دانمارک از آمیزه ای از این اقلیم های گوناگون بهره می برد. بطور کلی، بخشهای غربی کشور از اقلیم حاکم بر اقیانوس اطلس بهره می برند و قسمتهای شرقی، بیشتر تحت تاثیر اقلیم بری می باشند.

با وجود موقعیت شمالی این کشور، تغییرات آب و هوایی شدید نیست. آب و هوایی معتدل دارد و این آب وهوا به دلیل وزش بادهای غربی و دریاهایی است که تقریبا این کشور را به طور کامل احاطه کرده اند. ژانویه سردترین ماه سال است و گرمترین ماه سال نیز ماه اوت  می باشد. اگرچه در ماه ژوئیه شاهد گرمترین شبهای تابستان هستیم. از این رو، دامنه دمای روزانه از دو درجه سیلیسیوس در ژآنویه  تا بیست  درجه سیلیسیوس در اوت متغیر است و نیز دامنه دمای شبانه از -2.9 درجه سیلیسیوس در ژانويه تا 11.5 درجه سیلیسیوس در ژوئیه متغیر می باشد. در دانمارک، احتلاف زیادی در دمای شبانه و روزانه وجود ندارد ولی بادهای ناگهانی و تغییر مسیر باد می تواند سبب تغییر سریع دما و آب و هوا گردد. بر شدت بادها در زمستان افزوده می شود.

 

سیستم آموزشی

تحصیل در دانمارک برای افراد زیر 16 سال اجباری است و در مدارس دولتی یا خصوصی تدریس می گردد. . با این وجود، حدود 82% از جمعیت جوان این کشور نیز به تحصیلات خود در مقاطع بالاتر ادامه می دهند. آموزش " پایه"  پیش دبیرستانی نیز در همان نهادها در طی دوره ای اجباری تدریس می شود و در پایان آن نیز جهت احراز گواهینامه ، امتحانی برگزار می شود. دو گزینه در دوره دبیرستان قابل انتخاب می باشد. یک برنامه  سه ساله دبیرستان که جوانان را برای تحصیلات عالیه آماده می کند. در حالیکه آموزش و پرورشِ  فنی- حرفه ای، آنان را برای مشاغل خاصی آماده می کند. در مورد دوم، زمان دانش آموزان بین حضور در مدرسه و اشتغال به نسبت تقریبی 30:70 تقسیم شده است.

آموزش بزرگسالان برای مشاغل فنی –حرفه ای تحت نظارت دولت با سه هدف دنبال می شود. این آموزش با اهداف به رورآمد کردن تواناییهای فردی، تصحیح کمبودهای ساختاری و امکان رشد اشتغال صورت می گیرد. تقریبا ¾ میلیون بزرگسال دانمارکی خود به شکل سالانه از این سیستم بهره می گیرند.

در سطح آموزش عالی که دانشگاه شامل آن نمی شود، دوره های دوساله در رشته های تجاری و تکنیکی در دسترس می باشند که مبتنی بر آموزش فنی-حرفه ای می باشد. تحصیلات دانشگاهی متضمن چهار سطح است. کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتراها که خود بر دو گونه می باشند.

دانشگاه کپنهاگ که در اینجا به نمایش گذاشته شده است در سال 1479 تاسیس گردید. میانگین تقریبی دانشجویان آن 40,000  تن می باشد و تا 60% این جمعیت را زنان جوان تشکیل می دهند و در رتبه چهل و هفتم دانشگاههای برتر جهان قرار دارد.

 

سیستم بهداشت و درمان

عمدتا این سیستم از بودجه عمومی و از طریق مالیاتها اداره می شود و بیشتر خدمات آن نیز مستقیما توسط مقامات دولتی اداره می شود. استثنای قابل توجهی در مورد داندان پزشکی وجود دارد که به عنوان یک حوزه مجزا در نظر گرفته شده است و تنها بخشی از آن از بودجه عمومی تامین می شود. خدمات پزشکی نیز در بیشتر بخشها رایگان است. در حالیکه خدمات داندان پزشکی تا حد زیادی به طور مستقیم از طریق پول بیماران اداره می گردد.

الویت در دانمارک به دسترسی رایگان به بیشتر خدمات درمانی داده شده است بدون توجه به اینکه وضعیت اقتصادی فرد در چه سطحی می باشد. هر فردی که اقامت دائم در دانمارک داشته باشد، می تواند از خدمات سیستم بهداشت و درمان این کشور بهره مند گردد.

پزشکان عمومی در سیستم بهداشت و درمان دانمارک، مرکزیت دارند. این امر بدین دلیل است که پزشکان عمومی اولین رابط بین بیمار و سیستم درمانی هستند. مردم اول توسط پزشک عمومی خود معاینه می شوند و در صورت لزوم جهت معاینه و درمان پبش دکتر متخصص فرستاده می شوند.

 اقتصاد

 این کشور اساسا قابلیت های کشاورزی دارد و همچنان از چشک اندازهای روستائی نیز بهره می برد. دانمارک پس از سال 1945 توسعه صنعتی یافت و تا سال 2006 حدودا 25% محصولات داخلی عمده و کمتر از 2% محصولات کشاورزی  را تامین می کرد ( دیگر صنعتهای سنتی دانمارک که ماهیگیری و کشتی سازی می باشند نیز کاهش یافته است ).خدمات مالی و دیگر خدمات ، خدمات تجاری،خدمات حمل و نقل ، بازرگانی و ارتباطات نیز اهمیت دارند.

کالاهای اساسی نیز از پرورش احشام اهلی( خوکها،گله های گاو،ماکیان )،کاشت محصولاتی که دارای ریشه خوراکی می باشند ( سیب زمینی، چقندر قند) و حبوبات ( شعیر، جو) تامین می گردد و ماهیگیری نیز صنعت پراهمیتی می باشد. دانمارک همچنین دارای یک ناوگان حمل و نقل تجاری بسیار بزرگ است. صنعتهای عمده دیگر نیز شاملِ فرآوری مواد غذایی( بویژه گوشت و محصولات لبنی) ، کشتی سازی و تولید آهن، استیل،فلزات غیر آهنی، مواد شیمیایی، تامین تجهیزات سیستم حمل و نقل و ماشین آلات، منسوجات، و وسائل الکترونیکی، مبلمان و دیگر محصولات چوبی ، آسیاب بادی، تامین مواد وابسته به صنعت داروسازی و تجهیزات پزشکی می باشند. محصولات فلزی نیز تقریبا به طور کامل از مواد خام وارداتی ساخته می شوند چون دانمارک منابع معدنی اندکی دارد. صنعت توریسم نیز در این کشور بسیار مهم است.

صادرات اصلی دانمارک ، مواد غذایی فرآوری شده، محصولات کشاورزی و ماشین آلات صنعتی، مواد دارویی، مبلمان و آسیاب بادی می باشند. واردات اصلی نیز شامل ماشین آلات، تجهیزات ماشین آلات، مواد خام، مواد شیمیایی، دانه و مواد غذایی و کالاهای مصرفی هستند. همتایان تجاری مهم دانمارک نیز آلمان، سوئد، انگلستان و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشند.

یکی از راه های اقامت دانمارک ادامه تحصیل در دانمارک می باشد.

 

۱۳۹۵ فروردین ۲۸, شنبه

وضعیت تحصیل در آلمان و هزینه های فراگیری دانش در دانشگاه‌های این کشور

عنوان:شرایط دانش آموختن در آلمان و  هزینه های دانش آموختن در مراکزدولتی آلمان

کشورآلمان برای دانشجویانی که قصد مهاجرت به آلمان دارند قوانینی راوضع کرده است که در این مقاله توضیح داده شده است.

انواع ویزا و مجوزهای ورود به آلمان (1)

اگر قصد دارید بیش از سه ماه در آلمان اقامت کنید باید برای دریافت مجوز اقامت و در صورت لزوم مجوز کار، مقرراتی را رعایت کنید. شرایط لازم برای اخذ ویزا قبل از ورود به آلمان هر چند وقت یکبار بر حسب ارزیابی وزارت امور خارجه آلمان از میزان خطر مهاجرت غیر قانونی از کشورهای مختلف (که تا حدود زیادی به وقوع جنگ، قحطی، اغتشاش داخلی، رکود اقتصادی و غیره بستگی دارد) تغییر می کند.هرچه خطر بیشتر باشد که اغلب مترادف است با هرچه کشور فقیرتر باشد، احتمال اینکه به ویزا نیاز داشته باشید بیشتر می شود .در اواسط سال ۲۰۰۰ اتباع اتحاد جماهیر شوروی سابق و کشورهای آفریقایی و آسیایی برای ورود به آلمان به ویزا نیاز داشتند در حالی که اتباع کشورهای اتحادیه اروپا و دارندگان پاسپورت های کانادایی و ایالات متحده به ویزا نیاز نداشتند.

چنانچه به نظر می رسد با افراد خارجی نسبت به اتباع آلمانی برخورد شدیدتری می شود. قصد تبعیض قائل شدن در کار نیست. قوانین کاملاً مناسب هستند زیرا تاریخ نشان داده است که بسیاری از خارجیان از جمله افراد دارای مشاغل معتبر با صورت حساب های هنگفت مالیات پرداخت نشده قراردادهای اجاره نقض شده و چک های بانکی پرداخت نشده از کشور فرار کرده اند. سیستم طوری طراحی شده است که بانک ها، آژانس های تجاری و دولتی بتوانند افرادی را که از آنها کلاهبرداری کرده اند پیدا کنند. تجربه نشان داده است که در مورد افراد خارجی به خصوص کسانی که به صورت موقت به کشوری سفر می کنند احتیاط بیشتری لازم است.

ویزاها

اتباع کشورهای اتحادیه اقتصادی اروپا (EEU ) برای سفر به آلمان با هر نیت و منظوری به گرفتن ویزا نیاز ندارند. با وجود این همه تباع کشورهای غیر EEU برای سفر غیر گردشگری با هر قصد و نیتی به ویزا نیاز دارند و در ضمن اتباع بسیاری از کشورها برای سفر به آلمان به هر منظوری (حتی گردشگری) به ویزا نیاز دارند، اگر شما تبعه کشوری به غیر از کشورهای اقتصادیه اروپا هستید نمی توانید به عنوان گردشگر وارد کشور شده سپس وضعیت اقامت خود را به کارمند، دانشجو یا مقیم تغییر دهید. بلکه باید به کشور محل اقامت خود باز گردید و تقاضای ویزا کنید. ویزا ها ممکن است تنها برای یکبار ورود یا چندین بار ورود ظرف مدت محدودی دارای اعتبار باشند. ویزا در گذرنامه شما مهر زده می شود گذرنامه باید حداقل برای مدت چهار ماه از زمان ورود به کشور آلمان دارای اعتبار باشد.

بازدید کنندگان

افراد غیر مقیم می توانندحد اکثر به مدت نود روز در هر بار سفر از آلمان دیدن کنند. بازدید کنندگان مقیم کشور های اتحادیه اقتصادی اروپا برای دیدار از آلمان به هر منظوری به ویزا نیاز ندارند. باز دید کنندگان مقیم کشورهای زیر به شرط آنکه قصد انجام هیچگونه کار آزاد یا کار اداری نداشته باشند برای اقامت به مدت حداکثر سه ماه به گرفتن ویزا نیاز ندارند : ساموآی، آمریکا، آندورا آرژانتین، استرلیا، برمودا، بولیوی، برزیل، برونئی، دارالسلام، کانادا، شیلی، جزیره کریسمس، جزایر کوکو، کلمبیا، جزایر کوک، کاستاریکا، کرواسی، قبرس، جمهوری چک، اکوادور، السالوادور، استونی، گوام، گواتمالا، هندوراس، مجارستان، اسرائیل، ژاپن، کره ( جمهوری کره )، لاتویا، لیتوانی، مالزی، مالت، مکزیک، موناکو، کالدونیای جدید، نیوزلند، جزایر نورفوک، پاناما، پاراگوئه، هلند، سن مارینو، سنگاپور، جمهوری اسلوونی، سویس، اوروگوئه، ونزوئلا و جزایر ویرجین. به جز دارندگان گذرنامه های دیپلماتیک از کشورهایی خاص همه اتباع کشورهای دیگر برای سفر به آلمان به ویزا نیاز دارند.

مجوزهای اقامت

قبل از تقاضای مجوز اقامت، شما مجاز هستید حداکثر سه ماه در آلمان بمانید. پس از این مدت همه افراد خارجی اعم از اینکه در ابتدا به ویزای گردشگری نیاز داشته باشند یا خیر باید مجوز اقامت ( Aufenhaltserlaubnis) درخواست کنند. شما اجازه دارید که پیشاپیش از کنسولگری آلمان در کشور خود درخواست مجوز نمایید اما این کار اجباری نیست. با وجود این اگر شما از ابتدا بدانید که اقامتتان در آلمان بیش از سه ماه بطول می انجامد توصیه می شود که بلافاصله پس از ورود اقدام به انجام مراحل دریافت مجوز اقامت نمایید.

برای دریافت مجوز اقامت ابتدا باید محل اقامت خود را ثبت کنید و فرم های لازم جهت در خواست مجوز اقامت را از دفتر محلی ثبت نام اقامت کنندگان ( Einwohnermeldeamt ) تهیه کنید. با فرض آنکه هیچ مشکلی وجود نداشته باشد ماموران Einwohnermeldeamt به شما یک فرم تاییدیه (Anmeldebestatgung ) به عنوان مدرک ثبت نام می دهند. پس از آنکه فرم های مورد نیاز را تکمیل و مدارک لازم را تهیه کردید، درخواست مجوز شما از سوی دفتر ثبت نام افراد خارجی ( Auslandereinwohnermeldeamt) مورد بررسی قرار می گیرد. در بعضی موارد شما می توانید همه مدارک را به Einwohnermeldeamt ارائه دهید اما در این صورت باید گذرنامه خود را برای مدت زمانی در حدود یک ماه نزد این دفتر بگذارید. برای اجتناب از این امر باید شخصاً با در دست داشتن گذرنامه، فرم ها و دیگر مدارک لازم به Auslanderamt مراجعه کنید. بر حسب شرایط خاص مدارک شامل بعضی یا همه موارد زیر است:

* دو قطعه عکس پاسپورتی

* مدرکی از بیمه درمانی

* مدرکی مبنی بر اینکه مکانی برای زندگی کردن دارید ( یک اظهار نامه امضاء شده توسط صاحبخانه تان );

* یک (( گواهی سلامتی جهت مجوز اقامت )) ( Gesundheitszeugnis fur A ) که یک پزشک آلمانی آنرا تکمیل کرده باشد. در بعضی ایالت خون باید به لحاظ آلودگی ویروس ایدز آزمایش شود;

* یک (( گواهی حسن رفتار )) که می توانید آن را از سفارت یا کنسولگری کشور خود در آلمان تهیه کنید.

مدارک مورد نیاز به استان محل اقامت ( Land ) و وضعیت تاهل شما بستگی دارد. در مورد آخر از فهرست بالا در همه جا مورد نیاز نیست – ( Auslanderamt ) محل اقامت مدارک مورد نیاز را به شما اعلام خواهد کرد. در صورتی که با یک شهروند آلمانی ازدواج کرده باشید انجام مراحل ساده تر شده همچنین از پرداخت حق الزحمه معاف می شوید. هنگامی که فرم و مدارک لازم را تهیه کردید باید ساعات کاری( Auslanderamt ) را بررسی کنید. بیشتر آنها بعد ازظهرها تشکیل می شوند و بسیاری فقط ۳ روز در هفته باز هستند. معمولاً صف مراجعه کنندگان طولانی است و باید طوری برنامه ریزی کنید که حداقل یک ساعت قبل از زمان تعطیل شدن برسید. در شهر های بزرگ اتاق های انتظار معمولاً با یک سیستم (( گرفتن شماره )) اداره می شود. همان روشی که در بخش فروش اغذیه حاظری در یک سوپر مارکت انجام می شود. اگر مطمئن نیستید یا دستور العمل بصورت آلمانی چاپ شده است و شما از آن سر در نمی آورید از متصدی پذیرش سوال کنید. سرانجام نوبت شما فرا خواهد رسید و برای مصاحبه احضار خواهید شد که معمولاً حدود ده دقیقه بطول می انجامد به شرط آنکه همه چیز بطور منظم پیش رود. ابتدا مامور مربوطه برای اطمینان از اینکه همه مدارک لازم را همراه آورده اید فهرستی را مرور می کند. اگر چیزی کم باشد به شما برگه ای داده می شود که در آن مدارکی که نیاز دارید ذکر شده است و سپس مرخص خواهید شد. اگر مدارک و فرم های شما از نظر مامور مربوطه کافی و مورد قبول باشد او با شما در مورد شغل و اقامتتان صحبت خواهد کرد. زبان ترجیحی زبان آلمانی است اما اگر در صحبت کردن به زبان آلمانی دچار مشکل باشید اکثر ماموران برای انجام مصاحبه به حد کافی انگلیسی می دانند. حتی اگر شما اصلاً آلمانی بلد نباشید می توانید برنامه ریزی کنید و فردی را برای ترجمه همراه خود ببرید. اصلاً برای ماموران چندان مهم نیست که شما چقدر بتوانید آلمانی صحبت کنید. بلکه این موضوع برای آنها دارای اهمیت است که آیا شما جایی برای زندگی و شغلی که شما و افراد تحت تکفل تان را تامین کند دارید یا خیر. اگر بتوانید نشان دهید که شهروندی مسئولیت پذیر و مطیع قانون هستید و مالیات خود را پرداخت می کنید مشکلی پیش نخواهد آمد . در پایان این مرحله پس از پرداخت حق الزحمه ( تقریباً ۵۰ مارک) یک اجازه اقامت برای مدت زمانی بین ۶ ماه تا ۵ سال دریافت خواهید کرد. مدت اقامت تا حدود زیادی به کشور اصلی شما بستگی دارد .

نکته دیگری که باید بدانید این است که مجوز اقامت باید به گذرنامه فعلی شما الصاق شود تا دارای اعتبار باشد. این بدان معنی است که اگر در طول اقامت در آلمان گذرنامه تان منقضی شود لازم است که دوباره مراحل در خواست اقامت را با پاسپورت جدید طی کنید. بنابر این اگر گذرنامه تان بزودی منقضی می شود به نفع شماست که برای اجتناب از درد سر و هزینه درخواست مجدد برای مجوز اقامت از قبل آن را تمدید کنید.

اگر تبعه یک کشور اتحادیه اروپا هستید درخواست شما اصولا بسیار سریع مورد رسیدگی قرار می گیرد. در شهر های بزرگ معمولاً یک مرکز خدمات ویژه وجود دارد که می توانید امیدوار باشید با مراجعه به آن بلافاصله با شما مصاحبه خواهد شد. اتباع کشورهای اتحادیه اروپا مجاز هستند بلافاصله یک مجوز اقامت ۵ ساله در یافت کنند. هر چند که باید صریحاً در درخواست خود آن را قید کنند. یک شرط نیز وجود دارد : باید دارای شغلی در آلمان باشید یا منبع در آمد ( از جمله مدرکی از بیمه درمانی ) خود ارائه دهید. هدف از انجام همه این کارها این است که مشخص شود که شما باری بر دوش آلمان نخواهید بود.

فرزندان شما نیز باید مجوز اقامت داشته باشند که بطور جداگانه در گذر نامه های آنان وارد می شود و باید همراه شما شخصاً برای ثبت نام حضور داشته باشند . اگر در طول اقامت در آلمان بچه دار شوید باید قبل از رفتن به ( Auslanderamt ) ابتدا از کنسولگری کشور خود برای نوزاد پاسپورت بگیرید. نوزادان نیز باید در ( Einwohnermmeldeamt) ثبت نام شوند این کار معمولاً از طریق بیمارستانی که بچه در آنجا متولد شده است صورت می گیرد. شما باید با بیمارستان جهت تهیه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام نوزاد هماهنگی لازم را به عمل آورید.

بلو کارت یکی از راه های اخذ اقامت آلمان میباشد.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.

 مهاجرت به استرالیا - مهاجرت - مهاجرت به استرالیا

۱۳۹۵ فروردین ۲۴, سه‌شنبه

اعلان های پاک شده خود را بازگردانید

عنوان:گوشی جدید فیلیپس


اعلان های پاک شده خود را بازگردانید

بازگردانی اعلان‌های حذف شده در اندروید
 
اگر تا به حال به اشتباه اعلان‌های اندروید را پاک کرده‌اید و یا دوست دارید بعداً به این اعلان‌های پاک شده دسترسی پیدا کنید، در ادامه همراه ما باشید.
از دست دادن اشتباهی اعلان‌ها در پلتفرم اندروید احتمالاً برای بیشتر کاربران سیستم‌عامل اندروید اتفاق افتاده است.
 
بخش اعلان‌های اندروید خیلی سریع پر می‌شود، در واقع احتمال اینکه اعلان‌های مهم را از دست بدهید بسیار زیاد است. اگر تا به حال، اعلان‌های مهم را به دلیل پاک کردن اشتباهی از دست داده‌اید و یا دوست دارید به اعلان‌های قبلی دسترسی داشته باشید؛ در ادامه با دنبال کردن مراحل زیر می‌توانید اعلان‌های پاک شده گجت اندرویدی خود را بازیابی کنید.




نکته: بخش تاریخچه اعلان‌ها در پلتفرم اندروید-که به شما اجازه دسترسی به اعلان‌های پاک شده را می‌دهد-از اندروید نسخه 4.3 به بالا وجود دارد.
 
1. روی بخش خالی صفحه اصلی (home screen) گوشی یا تبلت اندرویدی خود کلیک طولانی انجام دهید، سپس گزینه Widgets را انتخاب کنید.
 
 سیستم‌عامل اندروید, پاک کردن اعلان‌های اندروید



تاریخچه اعلان‌ها در پلتفرم اندروید
 
2. به سمت چپ swipe کنید تا ویجت میانبر تنظیمات نمایان شود.
 
3. روی ویجت کلیک طولانی کنید تا صفحه اصلی را ببینید، سپس آن را به صفحه موردنظر خود بکشید و رها کنید.
 
4. در منو میانبر تنظیماتی ‌که باز می‌شود به دنبال گزینه «Notification log» بگردید و آن را انتخاب کنید.
 
 ترفندهای اندروید, اعلان‌های اندروید








5. میانبر Notification log در صفحه اصلی اضافه می‌شود. از این پس با کلیک روی این میانبر به تاریخچه اعلان‌های پاک شده دسترسی پیدا کنید.
 
 سیستم‌عامل اندروید, پاک کردن اعلان‌های اندروید



بخش Notification log یکی از ویژگی‌‌های جالب اندروید است که احتمالاً از وجود آن باخبر نبوده‌اید. اعلان‌های خاکستری رنگ جزو اعلانهای پاک شده و اعلان‌های سفید جزو اعلان‌های فعال هستند.